HUMINSAVAS EGÉSZSÉG





Milyen hatással van  a huminsav  a gyermeki szervezetre, szabad-e gyermekeknek huminsavas készítményeket adni?
A huminsav egy növényi eredetű biomassza, sok évezredes múltban élő növények humifikálódásának eredménye.Bányászati mélységben a barnaszén réteg feletti tőzegréteg, a külvilágtól hermetikusan elzártan teljes tisztaságukban őrizték meg a biológiailag aktív, több, mint 70 ásványi anyagot, makro és mikro elemeket tartalmazó humin és fulvo savakat
Büszkék lehetünk rá, hogy a világ legjobb minőségű huminsav készlete hazánkban a Bakonyban található!


Nos a helyzet az, bátran ajánlható, sőt sok esetben kívánatos, hogy a gyerekek fogyasszanak huminsavat tartalmazó csokoládét, vagy más termékeket!
A gyerekek épp olyan kitettek a különböző, a szervezetet károsító hatásoknak, mint mi felnőttek, sőt adott esetben sokkal érzékenyebbek is rá! Nem véletlen, hogy egyre korábbi életkorra csúsznak egyes betegségek (pl: a cukorbetegség, ízületi fájdalmak stb.) megjelenése. Ez bizony nem a véletlen műve!
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT a huminsavas készítmények fogyasztása azoknak a gyerekeknek, akik gyenge immunrendszer miatt gyakran betegeskednek, asztmatikus betegségük van, ekcémások, de jótékony hatást várhatunk tanulási nehézség, hiperaktivitás, viselkedés zavarok esetén is. De bátran fogyasztható akkor is ha természetes alapú immunerősítő készítményt szeretnénk gyermeknek adni!


NE FELEJTSÜK EL, a levegő szennyezés, a gyenge minőségű, ásványi anyag hiányos, káros adalékokkal terhelt élelmiszerek fogyasztása, a gyógyszerek szedése stb., a gyermekeink szervezetét ugyanúgy károsítják. Születésünk pillanatában (néhány sajnálatos eset kivételével) lehetőségeink akár 120 évre, egészséges 120 éves egészséges életre vagyunk kalibrálva, de ezt a lehetőségeinket olyan viharos gyorsasággal „pusztítjuk el”, hogy a kialakult egészségromlások nehezen fékezhetők meg. Mivel ezek a károsító tényezők szinte már a csecsemőkorban megjelennek a szülők, a GONDVISELŐK felelősségének kérdését is felveti!


FELELŐSEK VAGYUNK GYERMEKEINK EGÉSZSÉGÉÉRT!
Ugyanakkor tény, hogy a különböző károsító tényezők kikerülhetetlenek, sőt áldozatai vagyunk (gyermekeinkkel együtt) az ipari, élelmiszeripari, gyógyszeripari lobbiknak, üzleti érdekből elkövetett káros tevékenységeknek!
A HUMINSAV képes arra, hogy az ásványianyag, nyomelem, mikroelemek hiányállapotát helyre állítsa, ellensúlyozza a napi életvitellel kikerülhetetlenül szervezetünkbe bekerülő, a testi épségünket károsító komponenseket!
A HUMINSAV több, mint 70 a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, méghozzá szerves formában, ami a teljes beépülést biztosítja az ipari módszerekkel előállított szintetikus anyagokkal szemben. A huminsav ugyanakkor kémiai szerkezete révén kémes megkötni a szervezetben lerakódott nehézfémeket, és azoktól gond nélkül megszabadítja a testünket!

A HLBS HUMINSAVAS TERMÉKEI NEM TARTALMAZNAK ADALÉK ANYAGOKAT, SZINEZÉKEKET, MESTERSÉGES ÍZESÍTŐSZEREKET!


MILYEN FORMÁBAN ADHATUNK HUMINSAVAT GYERMEKÜNKNEK?

1.)    HUMINSAVAS CSOKOLÁDÉ

Adjunk minden nap csokit a gyermeknek! Ennek bizonyára örülni fog és amig elmajszol egy-egy kocka HLBS csokoládét huminsavat visz be a szervezetébe, kiegészítve valamilyen hasznos tápanyaggal (pl: málna, ganoderma gyógygomba, homoktövis).
2.)    HC 80 KAPSZULA

A kapszulában a huminsav mellett Cordyceps és Máriatövis található és egymást erősítve szinergikusan fejtik ki jótékony hatásukat!

A KUTATÁSOKKAL IGAZOLT JÓTÉKONY HATÁSOK:

  • Erős antioxidánsként rendkívüli hatékonysággal köti meg a szervezetben keletkező szabad gyököket, amelyek számos betegség kialakulásának gyökere.
  • Segíti a felvett táplálékok átalakítását energiává, biokémiai építőanyagokká, megnöveli a vitaminok, enzimek hatékonyságát.
  • Nagyon hatékony immunerősítő és vírusölő
  • Megköti és kivezeti a nehézfémeket (pl: ólom, kadmium, higany, kobalt), megköti és megszabadítja a szervezetet a gyógyszerekkel bekerülő toxikus anyagokat.
  • Egyensúlyban tartja a szervezet sav -bázis egyensúlyát,
  • Jelentős antiallergén hatású, megelőzi, enyhíti a szervezet allergén reakcióit, szabályozza a hisztamin működést.
  • Rendkívüli méregtelenítő hatása révén segíti a máj működését, regenerálja a károsodott májszöveteket.(Máriatövis)
  • Elősegíti a sejtszintű oxigénellátást (Cordyceps)
  • Gyulladáscsökkentő hatása révén hatékonyan befolyásolja a reumatikus, ízületi gyulladások okozta fájdalmakat!
  • Jótékonyan hat a szellemi fejlődésre.


HOGYAN AJÁNLOTT SZEDNI A HC 80-AT GYERMEKEKNEK?

Egy egészséges felnőtt számára ajánlott adagolás 2X2 kapszula. Gyermekek számára 1X1 vagy 2X1 kapszulát alkalmazhatunk a gyártó előírásainak betartása mellett. A kapszula nagyon kis méretű, így gyermek számára sem jelenthet problémát lenyelésük. Lehetőleg reggel éhgyomorra és vacsora után (1/4 óra múlva) bő vízzel fogyassza a gyermek.
Mikortól adható: A HC80 alkalmazását pici gyermek esetén akkor vessük be, amikor a gyermek már teljes táplálkozáson él.  Természetesen az étrendkiegészítő nem helyettesíti az egészséges, megfelelő táplálkozást! Szüntessük be, vagy el se kezdjük az egészségtelen kész ételek, a cukros üdítők, „gyorséttermi finomságok” felvételét az étrendbe!



Gyermekek esetén is néhány hetes huminsav fogyasztása után érezhetően tisztul a szervezet, ezzel együtt megnő a vitaminok, nyomelemek felszívódási képessége és hasznosulása.

 KEDVES LÁTOGATÓ!
Ha szeretnél ennek a különleges fogyasztói hálózatnak a vásárlója lenni, de még vannak kérdéseid, nem kell mást tenned mint írni az evatothczere53@gmail.com címre,
vagy hívhatsz a  06 20 213 1591telefonszámon,
de elérhető vagyok a Skype-n is : Éva Tóth Czere Istvánné 
Ha azonnal intéznéd a regisztrációt megteheted:

Baráti üdvözlettel: Éva

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

HLBS - BERRY SLIM Berry Slim étrend-kiegészítő, liofilizált málnával.

A jónál is jobb: CGS12

Tartsd magad balanc-ban HMAX 8-al