LH+ face hialuronsavval

A természetes szépségért




Az LH+ face arckrém az EU szabályozásának megfelelő natúr kozmetikum, amely a legkiválóbb 100 %-ban természetes alapanyagokból készült. 
Hatékony segítség a bőr fiatalságának megőrzésében, véd a káros napsugaraktól, illetve a liposzómás technológiának köszönhetően az arcbőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja a hatóanyagokat. Kiváló anti aging termék a ráncok elleni küzdelemben megelőzés céljából illetve a már kialakult ráncok esetén is.

Összetevők:
Aqva, Argania spinosa oil, Cocu nucifera (kókusz) oil, Methyl glucose sequistearate, Glycerin, Fulvo sav, L- ascorbic sav, Citrus Limonum oil, Levendula oil, Cetearyl alcohol, Benzyl alcohol, Tocophenol, Sodium hyaluronate.

Humin -fulvo sav: 
Kozmetikai szempontból  komoly bőrregeneráló hatással bír. Képes akár harmad időre lecsökkenteni az esetleges napégés, vagy bármilyen bőrt ért hámsérülés gyógyulási idejét. Képes a rovarcsípés okozta duzzanatot "lehúzni", azáltal, hogy a szervezetbe jutott méreganyagot semlegesíteni. Antivirális hatású, így pl. kialakulóban lévő vagy már kialakult herpesz esetén nagy segítséget nyújt. Napégés esetén blokkolja az UV sugarak egészséges káros hatásait.

Levendula olaj:

Kozmetikai szempontból fontos tulajdonsága, antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. Pattanásos aknés bőrt bekenve nyugtatja. Rovacsípés, napégés és ekcéma esetén is kiváló segítség. Segíti a bőrt gyógyulását hámsérülések esetén, kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát.  Bőrön át felszívódva a vérkeringésbe jutva eljut a különböző szervekig. Használatával csökken a fejfájás, depresszív hangulat, a feszültség stb.

Hialuronsav:

A hialuronsav  természetes poliszacharid, olyan fehérje építő elem, amely természetes formában megtalálható az emberi szervezet egészében, ezek rugalmasságáért felel a kollagénnel együtt. A hialuronsav a kötőszövetben, mint egy háló, összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, hogy a bőr rugalmas és feszes maradjon.  felelős a szövetek rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegörző képességéért.
Legfontosabb bőrápolási jellemzői: lággyá, rugalmassá, élettel telivé varázsolja a bőrünket, bőrfiatalító, ránctalanító, bőrmegújító hatású, vízmegkötő hatás, puha, egészséges bőrfelszínt biztosít.

Kókuszolaj

A kókuszdió rendkívül tápláló és gazdag vitaminokban ( C,E,B1,B3,B5,B6), valamint rost- és sványi anyagokban (vas, szelén, nátrium, kalcium, magnézium,foszfor) Az érett kókuszdió húsából kinyert olaj bőrbe masszírozva képes késleltetni a bőr öregedését, a ráncok, valamint a kor előrehaladtával megereszkedett bőr kialakulását. Hatékony hidratáló, így segítség bőrszárazság esetén, de még az ekcémás bőr esetén is hatékony segítség. Kéz, köröm ápolására is rendkívül alkalmas.


Ha vásárlóként (Customer) szeretnél kedvezményesen áron a termékekhez hozzá jutni, akkor:

Ha bővebb információt szeretnél, vagy  HLBS tagként (Member) csatlakoznál, Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot akkor:

Hívj fel 06- 20 213 1591, vagy
skype: Éva Tóth Czere Istvánné



Tarts velem, ismerd meg a


 HLBS-ben rejlő egyedülálló üzleti 


lehetőséget és dolgozzunk együtt!


Baráti Üdvözlettel:

Éva





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

HLBS - BERRY SLIM Berry Slim étrend-kiegészítő, liofilizált málnával.

A jónál is jobb: CGS12

Tartsd magad balanc-ban HMAX 8-al