Tartsd magad balanc-ban HMAX 8-al

HMAX8 balance


Egyensúly 

Az élet egyre pörgősebb, egyre halszoltabban élünk és sokszor azt érezhetjük kimerül a szervezetünk!  Rohanunk ügyeink intézése után, munka, sport, és a többi  feladat igazi próbatétel elé állítja szervezetünket! 
Ebben segít a HMAX8 



A HMAX 8 természetes összetevőinek köszönhetően szervezetünk még ellenállóbbá, terhelhetőbbé válik. Segítségével még a sportban is eredményesebbek lehetünk.

Összetevői:
·       Magnézium- ciklát
·       Gingko biloba kivonat
·       Chorella pyrenoidosa por
·       Nátrium hidrogénkarbonát
·       Haematococcus pluvialis por
·       növényi cellulóz kapszula

Mi  az a  lehetőség amit a HMAX8 fogyasztása jelenthet számodra?


Mit tud a tudomány a molekuláris hidrogén egészségre gyakorolt hatásairól?

A hidrogén a Periódusos  rendszer első eleme. A legkisebb méretű elem. A világegyetem 70-75 %-a  hidrogén, így nem túlzás kijelenteni, hogy az anyagi világ legjelentősebb építőköve.  Az utóbbi 10 évben közel 500 tudományos publikáció jelent meg a H2 meglepően jó hatásairól az emberi szervezetre. A szabadgyökök instabilak, rövid életűek. Ahhoz, hogy stabillá váljanak és tovább éljenek más molekulákkal lépnek reakcióba (elektront lopnak).
Az antioxidánsoknak az a feladatuk, hogy az elektronok leadása által ártalmatlanná tegyék a szabadgyököket. Vannak saját antioxidánsaink, pl. SOD (super oxid dismutase), glutacion, kataláz. Ahogy öregszünk ezek mennyisége csökken.  A szabadgyökök mennyisége viszont a civilizációs életmód következtében nő. Itt jön a képbe a H2, mivel méreténél fogva diffúzió útján a test minden sejtjébe képes eljutni és közömbösíteni a szabad gyököket.
Milyen készítmény lehet a megoldás, hogy H2-t tudjunk bevinni a testbe?
NEM bevinni kell! A testben naponta közel 4,5 l gyomorsav (sósav) képződik. A gyomorsav ph-ja 1-4,5 között mozog. Ebből következik, hogy rengeteg H ion található benne.

 A kérdés!

Hogyan oldjuk meg, hogy a H ionokból H2 legyen?

·       Magnézium citrát: A sósavval alkotott reakció mellett nagyon jó a magnézium egészségre gyakorolt hatása. Tágítja a hajszálereket, jó az idegeknek, csökkenti a vérnyomást.

·       Nátrium hidrogénkarbonát, amely erősen lúgos kémhatású reakcióba lép  gyomorsavval és nátrium klorid, víz és széndioxid képződik. A reakció gyorsasága fontos!

·       Chorella alga por, amelyben a legtöbb klorofill található az összes zöld növényt tekintve. A klorofill központi atomja a magnézium. A klorofillnak sok mobilizálható elektronja van, különösen savas közegben.

·       Alfa liponsav: sokszorta erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin, tehát elektront képes leadni.

·       Asztaxantin: A világ legerősebb antioxidánsa, tengeri algából kivont. Képes áthatolni a sejtmembránon, egy molekula 19 elektront képes leadni. Kulcs fontosságú szerepe van.

·       Gingko biloba kivonat összetevő fokozza a mikrocelluláris keringést (hajszáleres) és szinergikusan hat az antioxidánsok szabadgyök közömbösítő hatására. A H2 antioxidáns hatását fokozza.

Reakció folyamat

A Magnézium citrát, a Chorella és a Nátrium-hidrogénkarbonát reakciót képez a gyomorsavval, amiben rengeteg a hidrogén ion.
A reakciók közben a térben olyan molekulák, antioxidánsok vannak, amelyek elektronokat tudnak könnyen, így a hidrogén ionok egy részéből H2 molekuláris hidrogén képződik.

A HMAX 8 érzékelhető hatása

·       A készítmény használatakor érezhetünk bizsergést  a kezünkön és kellemes közérzetet. Növelheti a mitokondriumok szabadgyököktől való megszabadításával az ATP szintézist, ezáltal nőhet az energiaszint és jobb lehet az oxigénfelvétel.

   Mindenki egyforma hatást fog érezni? 
NEM!

·    A hatás érzése attól függ, hogy az egyén szöveteiben mekkora a szabadgyökök mennyisége. Minél több a szabadgyök annál erősebb hatást érzünk, minél kevesebb annál gyengébbet. Rendszeres szedésnél, ha viszonylagosan megtisztult a test, akkor gyengébb közvetlen hatást érünk. Ami folyamatosan erősödik az az egészségi állapot javulása.
(forrás:Gábriel Péter)




Ajánlott adag: Naponta 1 kapszula reggel, étkezés előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! 
Nem ajánlott gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek és vesebetegségben szenvedőknek. Nem ajánlott a krónikusan alacsony vérnyomású betegeknek. 
Forduljon orvosához, ha alacsony vérnyomással vagy antikoagulánsokkal kezel. 
Az étrend-kiegészítő nem alkalmas betegségek kezelésére, nem helyettesíti a megfelelő étrendet és az egészséges életmódot. 
Tárolás: A gyermekektől távol tartandó, fénytől, száraz és hűvös helyen!

Ha vásárlóként (Customer) szeretnél kedvezményesen áron a termékekhez hozzá jutni, akkor:

Ha bővebb információt szeretnél, vagy  HLBS tagként (Member) csatlakoznál, Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot akkor:

Hívj fel 06- 20 213 1591, vagy
skype: Éva Tóth Czere Istvánné


Tarts velem, ismerd meg a


 HLBS-ben rejlő egyedülálló üzleti 


lehetőséget és dolgozzunk együtt!


Baráti Üdvözlettel:

Éva

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

HLBS - BERRY SLIM Berry Slim étrend-kiegészítő, liofilizált málnával.

A jónál is jobb: CGS12